The boy does nothing

Quién mató a Tom McCofee. Les luthiers.

Le Luthiers

Sam 41(to frescooo)

In too depp :D

sábado, 30 de mayo de 2009

Excursió a Sagunt

Va ser una de les excursions que més hem va agradar. Primer ens van presentar als monitors. Després ens van dividir en dos grups, 5é i 6é. 5é va anar a fer escriptura romana, i nosaltres vam anar amb altre monitor per a veure el teatre i el museu. El teatre es dividia en tres parts: escena, orquestra i després les cadires on es sentaven els espectadors. Per les primeres fileres es sentaven els nobles i els patricis. En mig els plebeus i dalt les dones i els esclaus. Per a entrar no hi havia porta, si no un forat anomenat vomitori. les obres de teatre duraven 3 dies. Els nobles i patricis es trauen les seues cadires, i els plebeus, les dones i els esclaus es quedaven dormits en les cadires que hi havia al teatre.

En el museu ens van ensenyar on es posaven els nobles i els patricis: la basílica, el temple i un tipus de parc on passejaven.
A l'hora d'esmorzar, cadascú es va traure el entrepà que ens havien donat les cuineres de la nostra escola. Ens vam posar davant del museu i van esmorzar. Després vam entrar amb les altres monitores i vam escriure amb lletres romanes.

Vam anar a menjar. Alguns, vam entrar a una cova que estava ballada però vam passar per de baix. Teíen un poc de por. Jo vaig entrar i eixir quatre vegades, per lo menys. La cova estava de baix del teatre. Els que estaven asatjant havien posat una música que donava un poc de por. Aleshores, un senyor aigua festes es va adonar que estàvem allí i li va avisar a la nostra mestra. Per sort no ens va castigar. Després vam anar al autobús per anar a l'escola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario